Diákjainknak a művészeti iskolai foglalkozások mellett lehetőségük van részt venni délutáni  „MűvHely” szakköreinken, ahol Bökönyi Peti bácsi kalauzolja be őket a zenélés csodálatos világába.

Az iskolarádiós foglalkozás mellett hatféle zenés művészeti szakkör működik kamarazenekar jellegű csoportokban: gitár, ukulele, dob, billentyűs, illetve dalíró és táncszakkör, amiket heti rendszerességgel 70-80 diák látogat nagy lelkesedéssel. Az erre a célra kialakított Bethlen Stúdióban a hangfelvételi lehetőség mellett sokféle minőségi hangszer várja a tanulókat.

Az évközbeni foglalkozások során megtapasztalhatják, hogy a könnyűzene sem mindig olyan könnyű, ahogy elsőre tűnik! Itt is szükség van gyakorlásra, kitartásra, egymásra figyelésre, várakozásra, összehangolódásra, útmutatás elfogadására, csapatban gondolkodásra. Ezek azonban, ha játékos formában is, mind segítik fejlődésüket, és más területeken is hasznosítható készségeket fejlesztenek.

Az „Aki mást felüdít, maga is felüdül”  (Péld.11:25b) igét a zászlójukra tűzve, évente több fellépésen, koncerten vesznek részt. A tanév végén pedig a Bethlen Band turné keretében osztják meg zenéjükkel a Bibliában foglalt igazságokat a kis virtuózaink, ami nagy örömet szerez mind a felnőtt, mind a gyermekközönségnek. Ezeken az alkalmakon mélyítik el igazán a tanévben megszerzett tudásukat a MűvHely szakkörökre járó fiatalok.