Járványügyi tájékoztatás (márc.06)

Kedves Szülők!

A 2021.03.06-án szombaton megjelent legújabb (111/2021.) Kormányrendelet szerint az iskolák és óvodák mégis szerveznek gyermek felügyeletet március hónapban. A rendeletben a Kormány arra is kéri a szülőket, hogy a súlyos járványveszély miatt csak nagyon indokolt esetben kérjenek ügyeletet!

Felhívom a figyelmet arra, hogy a Bethlen iskolában a már korábban elrendelt tanítás nélküli munkanapok miatt leghamarabb március 10-én tudunk ügyeletet biztosítani. Ebédet a jövő hétre nem rendeltünk, sem az óvodában, sem az iskolában, egyelőre nem tudjuk, milyen módon lesz megoldható az étkeztetés. Leghamarabb hétfőn délután tudunk erről tájékoztatást adni.

Sem az óvodában, sem az iskolában az esetleges ügyelet alatt nem lesz szervezett foglalkozás, csupán gyermek felügyelet. Az ügyeletben lévő iskolás gyerekek számára nem tartunk tanítási órát, korrepetálást, tehetséggondozást, hiszen a pedagógusok közben a távoktatásban dolgoznak. A napi tanulmányi kötelezettségét a diáknak a hazaérkezése után, otthon kell teljesítenie!

Kérek minden szülőt, hogy csakis nagyon-nagyon indokolt esetben jelezze az ügyeletre való igényét, mert sok gyerek jelenléte esetén az intézmény zárása értelmét veszti!

Tisztelettel:
Gáll Ottó intézményvezető