Bethlen Művészeti Fesztivál Kamarazene-verseny

A Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola

2020. március 11-én, szerdán 10 órától

Bethlen Művészeti Fesztivál keretében hangszeres kamarazene-versenyt rendez.

 

A verseny elsődleges célja, hogy a hangszeres egyéni tanulás mellett ösztönözze a zenét tanulók kamarazenei csoportokban való részvételét, hogy megismerjék a társas zenélés élményét, közösségteremtő hatását, az együttes munka örömét. A találkozó fellépési lehetőséget ad a tehetséges növendékeknek csoportos formában való bemutatkozásra.

 

Várjuk olyan duók, triók, kvartettek, kvintettek, illetve maximum 8 főből álló nagyobb hangszeres kamaraegyüttesek jelentkezését, melyek minden tagja valamely általános vagy középiskola nappali tagozatos tanulója. A zongorakísérő diák lehet, tanár nem. Egy növendék csak két együttesben működhet közre.

 

A műsor időtartama kamaracsoportonként a 7 percet nem haladhatja meg.

A helyszínen a zongora kipróbálására lehetőséget biztosítunk a versenyt megelőző héten, telefonos időpont-egyeztetés alapján – 06-42 / 406-079 / 18 –, illetve a verseny napján, a regisztrációt követően, 8 és 10 óra között.

 

A produkciók a szakmai zsűri döntése alapján lesznek értékelve és díjazva.

 

Helyszíne: a Bethlen Gábor Alapfokú Művészeti Iskola székhelye: Nyíregyháza, Gomba utca 7. (A városból a Praktiker táblákat követve érhető el a legegyszerűbben. Az Orosi úton a város felől érkezve a Praktikernél található rendőrlámpánál jobbra. A 41-es főúton a város felé haladva a Praktikernél található rendőrlámpánál balra.)

 

A verseny zsűrije: felkérés alatt

 

Nevezési díj: 1500 Ft / versenyző, mely az egyszeri étkezés díját is tartalmazza.

A nevezési díjak fizetése a regisztrációval egyidejűleg a helyszínen történik, vagy átutalással a Bethlen Gábor Iskola és Óvoda Polgári Takarékszövetkezetnél vezetett 61200412-10042384 számú számlájára úgy, hogy az a verseny kezdetéig a számlára beérkezzen.

 

Nevezési határidő: 2020. február 28.

Nevezni a mellékelt „Nevezési lap” kitöltésével lehet, amit szkennelve vagy fotózva kérünk elküldeni az info@bethleniskola.hu címre. A nevezés az általunk küldött visszaigazolás után tekinthető érvényesnek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvény helyszínén nevezésre már nincs lehetőség, csak az előzetesen visszaigazolt nevezések regisztrációja zajlik.

 

Nevezési és egyéb információ: Gállné Garai Andrea 06-70/933-3737; info@bethleniskola.hu

Telefonszám: 42/406-079/18-as mellék

A nevezési lap itt tölthető le>>>

 

Minden jelentkezőnek sikeres felkészülést kívánunk!

 

                                                                                  A Bethlen Művészeti Fesztivál szervezői

 

Nyíregyháza, 2020. január 24.