Tanévzárás, köszönetnyilvánítás, dicséretben részesült tanulóink

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a 2019-2020-as tanévben mutatott együttműködését, támogatását, kitartását. A járványhelyzet miatt rendkívüli, és szokatlanul embert próbáló lett a második félév, de az Önök segítségével sikerült eredményesen lezárnunk. Reméljük, szeptemberben a tantermekben, a jól megszokott rendben folytathatjuk a munkát! Addig is kellemes nyarat kívánok mindenkinek – tudva azt is, hogy a legtöbbeknek nem pihenéssel, hanem az elmaradt munkák pótlásával fog telni! Mindenkinek sok örömöt, jó egészséget kívánok!

A Hit Gyülekezete Oktatási Főigazgatóságának tájékoztatása a koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktuális intézkedésekről

A Hit Gyülekezete Oktatási Főigazgatóságának tájékoztatása a koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktuális intézkedésekről

 Tisztelt intézményvezetők, kedves Szülők, Kollégák és kedves Diákjaink!

Kérjük Önöket, olvassák el figyelmesen a koronavírus járvánnyal kapcsolatos alábbi tájékoztatásunkat. Jelen  tájékoztatásunk a Nemzeti Népegészségügyi Szolgálat és az Operatív Törzs tájékoztatásai valamint orvosok ajánlásai alapján készült.

Bethlen Művészeti Fesztivál Kamarazene-verseny

A Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola

2020. március 11-én, szerdán 10 órától

Bethlen Művészeti Fesztivál keretében hangszeres kamarazene-versenyt rendez.

 

A verseny elsődleges célja, hogy a hangszeres egyéni tanulás mellett ösztönözze a zenét tanulók kamarazenei csoportokban való részvételét, hogy megismerjék a társas zenélés élményét, közösségteremtő hatását, az együttes munka örömét. A találkozó fellépési lehetőséget ad a tehetséges növendékeknek csoportos formában való bemutatkozásra.